• No hi ha productes al carret de la compra.
Finalitzar compra

Les branques

Certamen Terra i cultura

Poesia i música

El certamen Terra i Cultura va ser creat l’any 2008 per iniciativa del Celler Vall Llach i la Fundació Miquel Martí i Pol té per objectiu premiar i promocionar les millors cançons enregistrades amb música original i basades en poemes en llengua catalana.

El premi s’ atorga anualment a la millor poesia musicada en llengua catalana.

Veure [+]

El Tros

Celler urbà

El Tros és l’espai per a actes privats de la Mariona Anglès i l’Antoni Bassas sota la direcció de vins del Celler vall Llach.
Un local del carrer Mallorca a Barcelona, amb un pati interior, un celler per fer-hi tastos i cupatges i una sala polivalent que serveix com a menjador i com a sala per acollir actes diversos.
El Tros vol ser el vostre espai de referència per fer-hi un esdeveniment al vostre gust, qualsevol dia de la setmana, en horari de matí, tarda o nit. El dia i a l’hora que més us convingui.
I sempre, amb l’excel·lent vi del Celler Vall Llach.

A més a El Tros també s’hi fan sopars tertúlia, entrevistes, conferències, recitals i tota mena d’actes culturals de petit format.

Un espai agradable on podeu beure i experimentar amb el vi del Celler Vall Llach, menjar proximitat i compartir solidaritat i cultura amb els vostres amics, amb la vostra familia, amb la vostra empresa…

El projecte de les Dones

Vins amb noms de dona

Sota la marca Clos l’Asentiu, Albert Costa, co-propietari i enòleg del Celler Vall Llach, juga i experimenta amb el vi homenatjant les dones de Porrera.

I ho fa amb tres vins que porten el nom de tres de les dones que, com d’altres, treballaven a les vinyes durament durant la seva joventut: la Matilde, la Catalina i la Joaquina.

Dones és, a més, un projecte social a través del qual Clos l’Asentiu col·labora a finançar activitats de lleure per a la gent gran del poble, donant 2€ per cada ampolla venuda de qualsevol dels tres vins.

L'oli del Celler

El nostre oli d'oliva verge extra

Les oliveres també formen part del paisatge del Priorat. I de les oliveres de la nostra finca més vella Mas de La Rosa n’ha sortit aquest oli fet amb les millors olives.

Un oli d’alta qualitat fantàstic per degustar amb una bona llesca de pa.

Un privilegi per a qualsevol paladar! 

VitiCosmètica

Vi + Cosmètica. La força i l'energia del Priorat per a una pell sana.

L’Albert, enòleg i propietari del Celler Vall Llach a Porrera, i l’Ernest, el seu germà bessó, farmacèutic i propietari de la Farmàcia Costa Miralbell a Barcelona, decideixen unir esforços i il·lusions en la creació de la marca Clòs d’Alè de viticosmètica del Priorat.

L’objectiu és aprofitar els residus que es generen durant l’elaboració dels vins produint cosmètica antioxidant a partir dels polifenols del vi.

Clos d’Alè és la il·lusió i la passió en un projecte que uneix vi i cosmètica.

Botiga on-line

branques1
branques2
branques3
Scroll to top