• No hi ha productes al carret de la compra.
Finalitzar compra

Les branques

Certamen Terra i cultura

Poesia i música

El certamen Terra i Cultura va ser creat l’any 2008 per iniciativa del Celler Vall Llach i la Fundació Miquel Martí i Pol té per objectiu premiar i promocionar les millors cançons enregistrades amb música original i basades en poemes en llengua catalana.

El premi s’ atorga anualment a la millor poesia musicada en llengua catalana.

El guanyador del XIII Premi Miquel Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura 2020 ha estat Juan Valderrama amb Podries, un poema de la poetessa Joana Raspall.

Veure [+]

El Tros

Celler urbà

Dos barcelonins amics del Lluís i l’Albert, els periodistes Mariona Anglès i Antoni Bassas s’enamoren del Celler vall Llach com a projecte i els proposen un bar de vins a l’eixample on s’hi pugui prendre una copa de Vall Llach i menjar alguna cosa per sopar. Un local on també s’hi facin entrevistes, conferències, recitals i tota mena d’actes culturals de petit format.

Un tros del Priorat a Barcelona.

Un espai on beure i experimentar amb el vi, menjar proximitat i compartir solidaritat i cultura.

El projecte de les Dones

Vins amb noms de dona

Sota la marca Clos l’Asentiu, Albert Costa, co-propietari i enòleg del Celler Vall Llach, juga i experimenta amb el vi homenatjant les dones de Porrera.

I ho fa amb tres vins que porten el nom de tres de les dones que, com d’altres, treballaven a les vinyes durament durant la seva joventut: la Matilde, la Catalina i la Joaquina.

Dones és, a més, un projecte social a través del qual Clos l’Asentiu col·labora a finançar activitats de lleure per a la gent gran del poble, donant 2€ per cada ampolla venuda de qualsevol dels tres vins.

L'oli del Celler

El nostre oli d'oliva verge extra

Les oliveres també formen part del paisatge del Priorat. I de les oliveres de la nostra finca més vella Mas de La Rosa n’ha sortit aquest oli fet amb les millors olives.

Un oli d’alta qualitat fantàstic per degustar amb una bona llesca de pa.

Un privilegi per a qualsevol paladar! 

VitiCosmètica

Vi + Cosmètica. La força i l'energia del Priorat per a una pell sana.

L’Albert, enòleg i propietari del Celler Vall Llach a Porrera, i l’Ernest, el seu germà bessó, farmacèutic i propietari de la Farmàcia Costa Miralbell a Barcelona, decideixen unir esforços i il·lusions en la creació de la marca Clòs d’Alè de viticosmètica del Priorat.

L’objectiu és aprofitar els residus que es generen durant l’elaboració dels vins produint cosmètica antioxidant a partir dels polifenols del vi.

Clos d’Alè és la il·lusió i la passió en un projecte que uneix vi i cosmètica.

Botiga on-line

branques1
branques2
branques3
Scroll to top