• No hi ha productes al carret de la compra.
Finalitzar compra

Les branques

VitiCosmètica

Vi + Cosmètica. La força i l'energia del Priorat per a una pell sana.

L’Albert, enòleg i propietari del Celler Vall Llach a Porrera, i l’Ernest, el seu germà bessó, farmacèutic i propietari de la Farmàcia Costa Miralbell a Barcelona, decideixen unir esforços i il·lusions en la creació de la marca Clòs d’Alè de viticosmètica del Priorat.

L’objectiu és aprofitar els residus que es generen durant l’elaboració dels vins produint cosmètica antioxidant a partir dels polifenols del vi.

Tot neix del fruit de vinyes centenàries, que lluiten dia i nit per créixer en els costeruts trossos de Porrera. La seva força per créixer i arribar fins a l’aigua en sòls tan secs, de llicorella i en condicions extremes, donen un fruit esplèndid amb els actius naturals antioxidants en la seva màxima expressió i qualitat.

S’aprofita el residu del raïm, el que queda de la llavor i la pell assecada.

És una línia cosmètica de via tòpica, totalment natural amb principis actius antioxidants i hidratants. Seguint la línia de la cura pel medi i per les persones, s’obtenen productes naturals no agressius, sense additius tipus parabens, silicones ni olis minerals. Només contenen subproductes de la terra prioratina, com extractes dels residus del raïm, olis vegetals de les llavors de raïm i d’ametlles, i fins i tot de les olives arbequines del Priorat.

L’objectiu és oferir una línia sencera de productes de viticosmètica dirigits a un públic jove i de mitjana edat, preocupat pel medi ambient, que busca una cosmètica sense químics i no agressiva.

Clos d’Alè és la il·lusió i la passió en un projecte que uneix vi i cosmètica.

Botiga on-line

L'oli del Celler

El nostre oli d'oliva verge extra

Les oliveres també formen part del paisatge del Priorat. I de les oliveres de la nostra finca més vella Mas de La Rosa n’ha sortit aquest oli fet amb les millors olives.

Un oli d’alta qualitat fantàstic per degustar amb una bona llesca de pa.

Un privilegi per a qualsevol paladar! 

El projecte de les Dones

Vins amb noms de dona

Sota la marca Clos l’Asentiu, Albert Costa, co-propietari i enòleg del Celler Vall Llach, juga i experimenta amb el vi homenatjant les dones de Porrera.

I ho fa amb tres vins que porten el nom de tres de les dones que, com d’altres, treballaven a les vinyes durament durant la seva joventut: la Matilde, la Catalina i la Joaquina.

Dones és, a més, un projecte social a través del qual Clos l’Asentiu col·labora a finançar activitats de lleure per a la gent gran del poble, donant 2€ per cada ampolla venuda de qualsevol dels tres vins.

Certamen Terra i cultura

Poesia i música

El certamen Terra i Cultura va ser creat l’any 2008 per iniciativa del Celler Vall Llach i la Fundació Miquel Martí i Pol té per objectiu premiar i promocionar les millors cançons enregistrades amb música original i basades en poemes en llengua catalana.

El premi s’ atorga anualment a la millor poesia musicada en llengua catalana.

Veure [+]

branques1
branques2
branques3
Scroll to top